Паростки капусти броколі мікрозелень мікрогрін бокс 100 г. (Під замовлення)

70 грн

ЗНИЖКА -15% на все
*мінімальна сума замовлення для знижки - 200грн.

Немає в наявності

Надійно упакуємо, захистимо від жари/холоду та відправимо Вам

  • Галочка Відділення Нової Пошти (1-2 дні) - від 60 грн.
  • Галочка Курєр Нова Пошта (1-2 дні) - від 85 грн.
  • Галочка Накладений платіж Нова Пошта - від 89 грн.
  • Галочка Обмін/повернення товару протягом 14 днів
ГАРАНТОВАНЕ БЕЗПЕЧНЕ ОФОРМЛЕННЯ
  • Карта Visa
  • MasterCard
  • Apple Pay
Категорія:

Опис

мікрозелень “Брокколі” – це молоді рослини у фазі першої пари справжніх листків, коли в них максимальна концентрація вітамінів, мінеральних та інших біологічно активних речовин, каратінойдов, нейтралізують вільні радикали. Молоді листочки спеціальних овочевих культур урізноманітнюють і доповнюють раціон, прикрашають салати і будь-які інші страви. Злегка пекучі листочки брокколі містять комплекс вітамінів і мікроелементів, багаті каротином і вітаміном С. Крім того, це багатющий природне джерело сульфорафана – речовини, що завершує найскладнішу стадію очищення організму. Паростки брокколі – відмінне доповнення до їжі, яке гарантуватиме приємний смак і максимальну користь для здоров’я!

Як виростити мікрозелень – покрокова інструкція

Замочите насіння обраної вами культури в воді на кілька годин, щоб вони набубнявіли і згодом краще і швидше проросли. Досить взяти пластиковий стаканчик, помістити туди насіння (в нашому випадку дайкона) і залити водою. Візьміть нижню частину контейнера для пророщування зелені і наповніть його водою. Від поверхні води до країв ємності повинен залишатися вільний простір, рівне 1см. Накрийте контейнер верхньою частиною – пластикової сіточкою, розділеної на кілька секцій. Контейнери, призначені для пророщування відразу декількох культур, можуть бути розділені на секції з різним діаметром отворів в сітці. Рівномірно розподіліть насіння обраної культури по решітці. Обприскати насіння з пульверизатора, щоб додатково зволожити їх, і поставте в тепле і світле місце. Коли сіянці проростуть настільки, що їх корінці застрягнуть в сітці, почніть споліскувати зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази в день. Після споліскування не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин діставали до вологи. Зберіть урожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень готова до вживання на 5-10 день. Зазвичай паростки збирають, коли сіянці виростають до 4-7см в висоту.

Салат овочевий з рослинним маслом

Інгредієнти мікрозелень Брокколі – 30г огірок свіжий – 1шт помідори свіжі – 3шт перець солодкий – 1шт цибуля ріпчаста фіолетовий – 1шт зелень – пучок оливки – 10шт цибуля зелена – пучок сіль, перець – за смаком лимонний сік – від 1 лимона масло рослинне (будь-яке) – 3ст. л приготування мікрозелень броколі посипати, потім нарізати свіжий огірок. Якщо шкірка здасться товстої, її можна очистити. Солодкий перець нарізати соломкою. Нарізати свіжі помідори. Нарізати петрушку, зелену цибулю. Нарізати цибулю. Додати оливки цілком. Додати сіль, перець. Додати в овочевий салат лимонний сік і масло рослинне. Перемішати. Дати овочевому салату з рослинним маслом настоятися 15 хвилин і можна перекладати в салатник.

Вам також може сподобатися…