Крес-салат пророщений мікрозелень (мікрогрін) в боксі (Під замовлення)
30 грн
*мінімальна сума замовлення для знижки - 200грн.
Немає в наявності
Надійно упакуємо, захистимо від жари/холоду та відправимо Вам
- Відділення Нової Пошти (1-2 дні) - від 60 грн.
- Курєр Нова Пошта (1-2 дні) - від 85 грн.
- Накладений платіж Нова Пошта - від 89 грн.
- Обмін/повернення товару протягом 14 днів
Опис
Смак:
Пікантний, пряний, гіркуватий і злегка гострий: кому-то він нагадує хрін – і його називають подхренніком, а кому-то – гірчицю, і ботаніки вважають, що смак у цієї рослини змішаний.
Енергетична цінність:
32 кКал на 100г.
Поживні речовини:
Вітамінний склад крес-салату представлений вітамінами А, В, С, Д, К, РР.
Умови зберігання:
Мікрогрін слід зберігати в упаковці при температурі від +3° до +5°.
Термін зберігання:
5 – 7 діб
ПРО МІКРОГРІН
У кулінарії крес-салат використовується як зелений компонент багатьох страв. Наприклад, дуже часто німці додають цей овоч в салати, в які він вносить свій характерний смак, роблячи страву смачнішою і кориснішою. Смак крес-салату трохи гіркий і гострий, багато людей легко плутають крес-салат з хріном. У народі рослина навіть відома під назвою «хрінниця» і «перцевик», що цілком відображає його гострий смак.
ПОРАДИ ДО ПРИГОТУВАННЯ
Кресс-салат добре відомий європейській кухні. Мікрогрін кладуть в бутерброди, додають в салати. Листя рослини містять велику кількість гірчичного масла, але все ж смак крес-салату не такий гострий. Напевно, найцікавіше приготування і подача крес-салату зустрічається в Китаї: тут його подають з цукром, що для багатьох незвично на смак.
Прекрасно поєднується з м’ясом і рибою. Смак крес-салату нагадує одночасно хрін, гірчицю і редьку. Гурмани запевняють, що пряна рослина додасть будь-якій страві пікантності.
Вам також може сподобатися…
-
Розпродаж!
Верба цільнолиста Hakuro-Nishiki Хакуро-Нішікі – саджанець 30см
Оригінальна ціна: 100 грн.75 грнПоточна ціна: 75 грн.