Капуста фіолетова пророщена мікрозелень (мікрогрін) в боксі (Під замовлення)

30 грн

ЗНИЖКА -15% на все
*мінімальна сума замовлення для знижки - 200грн.

Немає в наявності

Надійно упакуємо, захистимо від жари/холоду та відправимо Вам

  • Галочка Відділення Нової Пошти (1-2 дні) - від 60 грн.
  • Галочка Курєр Нова Пошта (1-2 дні) - від 85 грн.
  • Галочка Накладений платіж Нова Пошта - від 89 грн.
  • Галочка Обмін/повернення товару протягом 14 днів
ГАРАНТОВАНЕ БЕЗПЕЧНЕ ОФОРМЛЕННЯ
  • Карта Visa
  • MasterCard
  • Apple Pay
Категорія:

Опис

Смак: Має свіжий чистий смак з більш яскравим присмаком.

Енергетична цінність: ‎24 кКал на 100г.

Поживні речовини: Мікрозелень фіолетової капусти багата не тільки вітамінами С, Е і К, а також так званим вітаміном U – унікальним речовиною, здатним лікувати виразку шлунка.

Умови зберігання: Мікрогрін слід зберігати в упаковці при температурі від +3° до +5°.

Термін зберігання: 5 – 7 діб

ПРО МІКРОГРІН

Мікрозелень фіолетової капусти тонізує організм, виводить з нього зайвий холестерин. Вона зміцнює імунітет і встає на захист здоров’я шлунка, серця і судин. Фіолетова капуста знижує рівень тригліцеридів в печінці, а від цього менше ризик розвитку атеросклерозу.

Паростки цієї капусти знищують хвороботворні бактерії за допомогою речовин фітонцидів, які містяться в ній у великій кількості. Також сприяє загоєнню слизової шлунка при пошкодженнях, ерозії, виразках. Фіолетова капуста не дає розвиватися раку.

У мікрозелені капусти свіжий чистий смак з більш яскравим присмаком. Вона зберігає капустяний аромат і в цілому гарна на вигляд. Бордово-фіолетові паростки капусти – вдала прикраса для будь-якої страви, навіть високої кухні. Тому її поєднують з бутербродами, холодними закусками, а також додають в гарячі страви, пасти, омлети і салати.

Пам’ятайте: мікрозелень фіолетової капусти не варто піддавати термообробці, інакше вона втратить свої корисні властивості.

ПОРАДИ ДО ПРИГОТУВАННЯ

Можна їсти просто так або додавати в салати, бутерброди, холодні закуски, зелені коктейлі, смузі. Щоб максимально зберегти її корисні якості, слід використовувати мікрозелень в сирому вигляді.

Вам також може сподобатися…