Крес-салат пророщений мікрозелень (мікрогрін) в боксі (Під замовлення)

30 грн

ЗНИЖКА -15% на все
*мінімальна сума замовлення для знижки - 200грн.

Немає в наявності

Надійно упакуємо, захистимо від жари/холоду та відправимо Вам

  • Галочка Відділення Нової Пошти (1-2 дні) - від 60 грн.
  • Галочка Курєр Нова Пошта (1-2 дні) - від 85 грн.
  • Галочка Накладений платіж Нова Пошта - від 89 грн.
  • Галочка Обмін/повернення товару протягом 14 днів
ГАРАНТОВАНЕ БЕЗПЕЧНЕ ОФОРМЛЕННЯ
  • Карта Visa
  • MasterCard
  • Apple Pay
Категорія:

Опис

Смак:
Пікантний, пряний, гіркуватий і злегка гострий: кому-то він нагадує хрін – і його називають подхренніком, а кому-то – гірчицю, і ботаніки вважають, що смак у цієї рослини змішаний.

Енергетична цінність:
‎32 кКал на 100г.

Поживні речовини:
Вітамінний склад крес-салату представлений вітамінами А, В, С, Д, К, РР.

Умови зберігання:
Мікрогрін слід зберігати в упаковці при температурі від +3° до +5°.

Термін зберігання:
5 – 7 діб

ПРО МІКРОГРІН

У кулінарії крес-салат використовується як зелений компонент багатьох страв. Наприклад, дуже часто німці додають цей овоч в салати, в які він вносить свій характерний смак, роблячи страву смачнішою і кориснішою. Смак крес-салату трохи гіркий і гострий, багато людей легко плутають крес-салат з хріном. У народі рослина навіть відома під назвою «хрінниця» і «перцевик», що цілком відображає його гострий смак.

ПОРАДИ ДО ПРИГОТУВАННЯ

Кресс-салат добре відомий європейській кухні. Мікрогрін кладуть в бутерброди, додають в салати. Листя рослини містять велику кількість гірчичного масла, але все ж смак крес-салату не такий гострий. Напевно, найцікавіше приготування і подача крес-салату зустрічається в Китаї: тут його подають з цукром, що для багатьох незвично на смак.

Прекрасно поєднується з м’ясом і рибою. Смак крес-салату нагадує одночасно хрін, гірчицю і редьку. Гурмани запевняють, що пряна рослина додасть будь-якій страві пікантності.

Вам також може сподобатися…