Льон золотистий пророщений мікрогрін в боксі (Під замовлення)

30 грн

ЗНИЖКА -15% на все
*мінімальна сума замовлення для знижки - 200грн.

Немає в наявності

Надійно упакуємо, захистимо від жари/холоду та відправимо Вам

  • Галочка Відділення Нової Пошти (1-2 дні) - від 60 грн.
  • Галочка Курєр Нова Пошта (1-2 дні) - від 85 грн.
  • Галочка Накладений платіж Нова Пошта - від 89 грн.
  • Галочка Обмін/повернення товару протягом 14 днів
ГАРАНТОВАНЕ БЕЗПЕЧНЕ ОФОРМЛЕННЯ
  • Карта Visa
  • MasterCard
  • Apple Pay
Категорія:

Опис

Смак: Мікрогрін Льону на смак схожий на горіхи.

Енергетична цінність: 15 кКал на 100г.

Поживні речовини: Мікрозелень Льону багата на поліненасичені жирні кислоти Омега 6 і Омега 3; Вітаміни А, С, В, Е, F; фолієва кислота; велика кількість мінеральних речовин; фітоестрогени; ензими; харчові волокна.

Умови зберігання: Мікрогрін слід зберігати в упаковці при температурі від +3° до +5°.

Термін зберігання: 5 – 7 діб

ПРО МІКРОГРІН

Льон можна вживати у вигляді зерен або пророщених паростків. Другий варіант кращий, так як в рослині на етапі дозрівання перших листя концентрується максимальна кількість корисних речовин.

У проростках льону містяться:

  • поліненасичені жирні кислоти Омега 6 і Омега 3;
  • вітаміни А, С, В, Е, F;
  • фолієва кислота;
  • велика кількість мінеральних речовин;
  • фітоестрогени;
  • ензими;
  • харчові волокна.

Насіння льону містять велику кількість вітаміну F. Він бере активну участь в процесі обміну речовин, при цьому самостійно в організмі не виробляється. Паростки льону цінуються за велику кількість рослинного білка, заліза, магнію, цинку і кальцію.

Біологічно активні речовини, що містяться в паростках льону, мають антиоксидантну дію. Згідно з дослідженнями, вони здатні сповільнювати розвиток певних видів пухлин.

Поліненасичених кислоти допомагають боротися з високим рівнем холестерину, є відмінною профілактикою атеросклерозу.

ПОРАДИ ДО ПРИГОТУВАННЯ

Мікрозелень використовують в салатах, бутербродах, різних напоях і коктейлях. Паростки льону не варто змішувати з гарячими стравами, так як вони швидко втрачають зовнішній вигляд і перетворюються в неприємну на око кашу.

Вам також може сподобатися…