Рукола пророщена мікрозелень (мікрогрін) в боксі (Під замовлення)
30 грн
*мінімальна сума замовлення для знижки - 200грн.
Немає в наявності
Надійно упакуємо, захистимо від жари/холоду та відправимо Вам
- Відділення Нової Пошти (1-2 дні) - від 60 грн.
- Курєр Нова Пошта (1-2 дні) - від 85 грн.
- Накладений платіж Нова Пошта - від 89 грн.
- Обмін/повернення товару протягом 14 днів
Опис
Смак: Соковита і пряна мікрозелень рукола, має ніжний горіхово гірчичний смак.
Енергетична цінність: 25 кКал на 100г.
Поживні речовини: Мікрозелень Рукола багата на залізо, мідь, марганець, селен, цинк, калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, а також вітаміни: В1 – В6, В9, А, С, Е, К та багато йоду..
Умови зберігання: Мікрогрін слід зберігати в упаковці при температурі від +3° до +5°.
Термін зберігання: 5 – 7 діб
ПРО МІКРОГРІН
Рукола – це такий універсальний овоч, що його назвали кулінарним хамелеоном, зі складними ароматами, що містяться в кожному зеленому листі. Починаючи солодким і горіховим смаком, рукола також має дивовижну перцево-пряну цедру. Текстура ніжна, але хрустка. За вмістом антиоксидантів він поступаються тільки мікрогріну броколі. Часте вживання руколи сприяє виведенню холестерину і підвищення рівня гемоглобіну.
Мікрозелень Рукола включає в себе цілий букет корисностей. Там можна знайти:
- Ефірні масла;
- Вітаміни А, С, К, РР, В1, В2, В6, В12;
- кальцій;
- Йод.
Причому вміст корисних речовин в мікрозелені рукола в десятки разів вище, ніж у дорослій рослині, що має запатентоване наукове обгрунтування.
Рукола прискорює обмін речовин, сприяє зниженню холестерину і підвищує рівень гемоглобіну.
ПОРАДИ ДО ПРИГОТУВАННЯ
Використання руколи в кулінарії дуже різноманітне — м’ясо, риба , салати, закуски, з нею навіть готують соус песто, замінюючи незамінний базилік. Особливо смачним є поєднання з грушею, бринзою та креветками.
Вам також може сподобатися…
-
-
-
Розпродаж!
Верба цільнолиста Hakuro-Nishiki Хакуро-Нішікі – саджанець 30см
Оригінальна ціна: 100 грн.75 грнПоточна ціна: 75 грн. -
-
-
-
-