Ферма мікрозелені та декоративних рослин

🌱Завжди найсмачніша та найсвіжіша мікрозелень у Львові🌱Що таке мікрогрін?🌱Це маленькі паростки різних видів культур, наприклад гороху, соняшника, редиски, гірчиці, капусти, люцерни та інших, яким всього лише 7-10 днів🌱В чому особливість такої зелені?🌱В тому, що ці малята містять в рази більше вітамінів та корисних елементів, а ніж їхні великі родичі!🌱Вони дууууже корисні, а до того ж неймовірно смачні💚Як її використовувати?🌱Мікрозелень можна споживати як самостійно, так і в поєднанні з різним стравами, наприклад у салатах, супах, коктелях, смузі, різних закусках, бургерах і всюди де тільки зможе придумати Ваша фантазія😊🌱Чому саме ми? 👉 Вирощуємо мікрогрін на професійній фермі У Дрогобичі 👉 Обираємо лише якісне насіння 👉 У нас великий асортимент, який завжди поповнюється 👉 Можна замовити на гурт та вроздріб 👉 Для постійних клієнтів у нас передбачені бонуси 👉 І найголовніше – вирощуємо наш мікрогрін З ЛЮБОВ’Ю 💚

Кімнатні квіти

Горщик з квіткою будинку не тільки естетика для ока, але і гарнаідея для чистоти повітря. Крім того, вони зможуть стати і необхідними ліками, як наприклад алое-вера, яке вважається найкращим засобом від порізів і ран.

На сторінках нашого сайту Ви знайдете величезний асортимент рослин за вигідними цінами. А в картках товару вас чекає вся інформація, фото та описи, для правильного вибору. Подаруйте собі та своїм близьким шматочок літа весь рік.

Вуличні рослини

Вуличні рослини – не лише гарна прикраса саду та двору, але важлива частина екосистеми, вони ефективно очищають повітря, поглинаючи вуглекислий газ та виділяючи кисень. Якщо ви хочете створити унікальний ландшафтний дизайн та озеленити присадибну ділянку, тоді ви за адресою. У нас представлений широкий асортимент різноманітних чагарників, квітів та дерев для вулиці за доступними цінами.

Будь-які рослини потребують догляду, тому якщо Ви вирішили посадити орхідеї або підготувати розсаду, необхідно обов’язково додати в землю добрива. Таким чином рослина отримає найкорисніші елементи з грунту.

Ніші квіти принесуть в Ваш дім красу та затишок